x

Ekstra MGMT-billetter i salg

Ekstra MGMT-billetter i salg

På lørdag den 4. december gæster MGMT Store Vega til en koncert, der har været udsolgt i månedsvis, men nu melder koncertarrangøren ICO, at man - nu, hvor logistikken omkring koncerten er ved at falde på plads - har fundet et lille ekstra antal billetter, som sælges via Billetnet fra i dag onsdag klokken 12.

MGMT har været i rampelyset siden efteråret 2007, hvor de udgav deres debutplade "Oracular Spectacular", der med hitsinglerne "Kids", "Time To Pretend" og "Electric Feel" ramte en nerve i tiden og havde en kant og en personlig charme, der gav dem en bred appel. I april i år udsendte de det mere eksperimenterende album "Congratulations", som GAFFAs anmelder Mikkel Elbech tildelte fire stjerner og blandt andet skrev følgende om:

"Hvor idéerne på debutalbummet i høj grad var koncentreret inden for det enkelte nummer, hvormed man på et sekund eller to kunne skelne eksempelvis 'Time To Pretend' fra 'Electric Feel', er de her strøet godt og grundigt rundt på albummets 44 minutter. (...) Ikke desto mindre er den primære fornemmelse, at hvor MGMT fortsat har i overmål af finurlige idéer, har de denne gang haft en smule mindre held med at organisere dem."

De to bagmænd bag MGMT, Andrew Vanwyngarden og Ben Goldwasser, mødtes i 2002 på Wesleyan University i Connecticut. To år efter udgav de deres første ep "We (Don't) Care", og et år senere blev det så til demoalbummet "Climbing to New Lows". Begge disse udgivelser var under navnet The Management, inden de blev til MGMT, og successen begyndte at tage til.

Duoen, der beskriver sig selv som "en mystisk fremtids-popduo", har tidligere spillet på Roskilde Festival 2008 og i Amager Bio samme år.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA