x

Dansk producer laver julekalender

Dansk producer laver julekalender

Hver dag i december giver den danske dj og producer Mikkel Holtoug en ny lille gave, til dem der skulle have brug for lidt ekstra i en kold tid. Mikkel Holtoug har blandt andet produceret Le Fiasko, Lily Electric, Decorate Decorate med flere. Via dj og producer Rosa Lux' blog vil der hver dag indtil juleaften blive offentliggjort et nyt nummer, som Holtoug på den ene eller anden måde har haft fingrene i. Holtoug skriver på bloggen:

"Kan I huske de julekalendre man havde som barn? Dem med et lille stykke legetøj eller slik, der gjorde de kolde vintermorgener en smule mere overkommelige. For de fleste af os er de dage for længst forbi, og nogle af jer fører måske juletraditionen videre til jeres egne børn, og det er sikkert rimeligt at antage, at det er et stykke tid siden nogen listede en gave i din julesok hver morgen", skriver han og fortsætter:

"Hver dag indtil jul vil jeg uploade et nyt track per dag som en adventskalender for musikelskere. I overensstemmelse med mine egne barndomserindringer vil de nok ikke alle være af samme størrelse eller kvalitet, men det hele vil være noget, som jeg har været direkte involveret i at lave, på den ene eller anden måde."

Han skriver, at det både vil være nye og gamle klassikere, eget ikke udgivet materiale, nye originaler, som der ikke er nogen der har hørt før, indie, house eller andre blandinger med mere. Det skal også inkludere smagsprøver fra Holtougs kommende ep. Det er ikke alle numrene, der vil være til download, men som han skriver, så er det da noget, og det er en gave.

Den første "julegave" er allerede tilgængelig, og det er et remake af klassikeren "Son Of A Preacherman" med Dusty Springfield, som Holtoug har givet en kærlig hånd. Se selv Holtougs indlæg om julekalenderen på Rosa Lux' blog, og hør det første nummer fra Holtougs julesok.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA