x

Melodi Grand Prix for børn og voksne samme sted

Melodi Grand Prix for børn og voksne samme sted

Ballerup Super Arena kommer med en uges mellemrum til at lægge hus til Melodi Grand Prix for både børn og voksne. Arrangementerne løber af stablen i slut februar/start marts, hvor begge finaler vil blive afholdt i Ballerup. Og det er således første gang i dansk tv-historie, at DR Melodi Grand Prix bliver afholdt på den samme scene.

MGP, der er børnenes Melodi Grand Prix, og DMGP, der er for den lidt ældre del af befolkningen, har begge det til fælles, at det er glæden ved musikken og evnen til at samle danskerne, der er hovedformålet.

"MGP handler om at skabe musik og at finde glæden ved musikken. Det er dét det hele starter med – også for de voksne. Derfor giver det overordentlig god mening at lade de to musikbegivenheder udspille sig på samme scene i Ballerup Super Arena, hvor der i løbet af de to lørdage vil være et særligt samspil mellem de voksnes og børnenes show," siger underholdningschef Jan Lundme i en pressemeddelelse.

"Samarbejdet mellem de to shows giver vores arbejde med at fremme musikkulturen for danske børn meget større fokus. Den form for opmærksomhed kunne MGP ikke have fået alene, og vi er rigtig glade for, at de voksne vil støtte op om vores projekt," siger Signe Lindkvist, kanalchef for DR Ramasjang.

Vinderen af DMGP, der er noget mere konkurrencepræget set i forhold til børnenes fairplay- og fællesskabsidealer til MGP, vil gå videre til Eurovision Song Contest i Düsseldorf til foråret, hvor semifinalerne vil være den 10. og 12. maj, mens den endelige finale er den 14. maj 2011.

Den danske konkurrence finder dog sted den 26. februar, hvor de ældre konkurrenter vil dyste, mens børnene kan se, hvem der vinder MGP den 5. marts - begge i Ballerup Super Arena. Billetsalget er startet via billetnet.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA