x

Thee Attacks udgiver julesingle

Thee Attacks udgiver julesingle

Rock'n'roll-gruppen Thee Attacks har netop udgivet en single i anledning af decembermånedens entré. Julesinglen hedder "Let The Snow Fall", og det er et nummer gruppen har skrevet i tourbussen fra deres netop overståede Tysklandsturné.

I en pressemeddelelse skriver bandet, at de kom i julestemning efter at have rocket med til Whams "Last Christmas" i radioen, og samme eftermiddag blev "Let The Snow Fall" skrevet på den tyske motorvej. Nummeret bliver i pressemeddelelsen beskrevet på følgende måde:

"Det er julestemning for fuld udblæsning og med alt hvad det indebærer af jule-kærligheds-hunger, bjælder, flæskesteg, kor og and."

"Let The Snow Fall" er skrevet af Thee Attacks og produceret af Søren Oakes Christensen fra The Blue Van. The Blue Van, som Thee Attacks før har samarbejdet med - blandt andet om et covernummer af Lynyrd Skynyrds "Freebird" til Trailerpark Festival i fjor.

Således slutter rockkvartetten fra Aalborg året af med manér efter at have udgivet debutalbummet "That's Mister Attack To You", spillet på Spot Festival, Roskilde Festival (som man stadig kan se i sin fulde længde) og en større koncertvirksomhed i ind- og udland.

Lyt selv til "Let The Snow Fall" på Thee Attacks Myspace-profil.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA