Nyhed

Midwinter Metal 2011 i Randers

Metalfestivalen i Randers foregår den 29. januar 2011, hvor blandt andre Mercenary skal gøre vinteren mere overkommelig

Lørdag den 29. januar 2011 er Underværket i Randers rammen for Midwinter Metal, der er en festival, som har til formål at sætte fokus på metalscenen i Randers. Denne gang er det Mercenary, Clonecircle (billedet), Malrun, Bloodlabel og Mushroom Cloud, der har fået deres navne på plakaten.

Mercenary er hovednavnet, mens der også er blevet plads til lokale metalbands. Blandt andre har Clonecircle, Bloodlabel og Mushroom alle en tilknytning til byen, hvor førstnævnte også var repræsenteret på Midwinter Metal i 2010.

Hovednavnet Mercenary har i 2010 reetableret sig selv og skiftet ud i besætningen. Næste år i februar udgiver de deres sjette album, "Metamporphosis", så mon ikke det også vil præge koncerten i Randers. Clonecircle spiller en hybrid af industrial og gothic metal, og de har i 2010 udgivet deres andet album "Behind The Wire" i det meste af Europa, og de vil ligeledes præsentere en smule nyt materiale på aftenen.


Det alternative århusianske metalband Malrun er aktuel med deres debutalbum "Beauty In Chaos", der modtog fire stjerner af GAFFAs anmelder Keld Rud. Bloodlabel eskalerer også i øjeblikket i blandt andet Tyskland, mens det er Mushroom Clouds debutkoncert, hvor de bærende kræfter i bandet alle har spillet i andre sammenhænge.

Midwinter Meltdown 2011 løber af stablen lørdag den 29. januar på Underværket i Randers, og du kan læse mere på www.clubmeltdown.dk.

ANNONCE