x

Helgi Jonsson giver ekstrakoncert

Helgi Jonsson giver ekstrakoncert

Tirsdag kunne vi berette, at Helgi Jonsson giver en af sine sjældne koncerter i Danmark på Copenhagen Jazzhouse den 26. januar næste år. Den bliver nu suppleret af endnu en koncertdato, dagen før, den 25. januar, på grund af den store efterspørgsel.

Koncerten den 26. januar er nemlig allerede udsolgt, så Helgi Jonsson og hans band kommer ned fra Island allerede dagen før og giver en ekstra koncert. Helgi Jonsson har de seneste år samarbejdet mere eller mindre fast med Tina Dickow på de tre seneste udgivelser fra hendes hånd, ligesom han har været support på flere turnéer, og sågar også en del af hendes orkester i flere omgange.

Jonsson medbringer blandt andet trommeslageren þorvaldur þorvaldsson, der netop har været på verdensturné med Sigur Rós-frontfigur Jónsi. Sigur Rós, som Jonsson selv har spillet trækbasun for. Og to dage før koncerten udgiver Jonsson den fysiske version af mini-albummet "Blindfolded", der er en forsmag på Helgi Jonssons næste studie-album, der forventes i starten af september og bliver Jonssons tredje. "Blindfolded" kan allerede nu købes digitalt.

Ekstrakoncerten på Copenhagen Jazzhouse er den 25. januar 2011, og altså dagen før den allerede udsolgte koncert, der er den 26. januar. Billetsalget er startet via billetlugen.dk.

De to koncerter på Copenhagen Jazzhouse er:
den 25. januar 2011 - Ekstra Koncert
den 26. januar 2011 - Udsolgt


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA