x

Lady Gaga udgiver ny single til februar

Lady Gaga udgiver ny single til februar

Lady Gaga har brugt sin igangværende turné, der bragte hende til Herning i oktober, til at gøre heftig reklame for sit kommende, tredje album "Born This Way", efterfølgeren til "The Fame" og "The Fame Monster" fra henholdsvis 2008 og 2009.

Nu har hun på fansitet Lady-GaGa.net i en række videoklip afsløret lidt mere om det nye album. Den første single fra albummet udkommer til februar, men titlen er endnu ikke offentliggjort.

Lady Gaga fortæller videre, at det nye album føles som "frække børn, der går i kirke og morer sig på højt niveau".

Omgmusic.com citerer i øvrigt Lady Gaga for ved en koncert i Polen for nylig at have sagt, at hendes kommende album bliver "det bedste album i dette årti. Jeg lover jer, at jeg ikke vil svigte jer. Albummet er færdigt, og det er f***ing virkelig godt".

Albummet er indspillet i studier rundt om i verden, blandt andet det sagnomspundne Abbey Road-studie i England, hvor det legendariske Beatles-album af samme navn også er indspillet. For nylig kunne BT også fortælle, at Lady Gaga i november besøgte det københavnske studie Baby Factory i forbindelse med sin koncert i Malmö for at indspille til albummet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA