x

Jackass-soundtrack skrinlagt indtil videre

Jackass-soundtrack skrinlagt indtil videre

MTV og pladeselskabet Interscope har lagt låg på udgivelsen af et længe ventet album, nemlig soundtracket til det yderst kontroversielle, nærmest sado-masochistiske TV-show, Jackass. Udgivelsen af albummet, som oprindelig skulle have været på gaden (og nettet) fra og med den 26. juni, er nu blevet skrinlagt i en ikke nærmere defineret periode. Hverken MTV eller Interscope har villet forklare sig indtil videre, beretter Rollingstone.com.

Men der HAR – på det seneste – været store problemer omkring det ekstremt morsomme (og mildt sagt provokerende) program. Showet eksperimenterer med det muliges grænser, og går ofte lidt over. En masse unge har forsøgt at kopiere de livsfarlige stunts på showet, og det har senest fået indlagt tre unge drenge på hospitalet med svære kvæstelser – efter de forsøgte at kopiere programmets ”menneskelige barbeque-trick”, derudover brækkede en kvindelig fotomodel sin ryg, efter at have forsøgt sig med et snowboard-nummer, som hun havde set på showet. Som man ser, er Jackass altså blevet noget af en varm kartoffel for tilrettelæggerne: på den ene side er det enormt populært verden over – på den anden side appelerer det ikke ligefrem til fornuftige, pladekøbende forældre – eller politiske partier nogen steder. Billedet foroven viser showets sindssyge vært, Johnny Knoxville.

Det indefrosne soundtrack er ellers en vaskeægte lækkerbisken til enhver råbefest med gutterne, med medvirken af blandt andre: Dr. Dre, Marilyn Manson, Beck, Eminem, the Replacements, Bloodhound Gang, punkforfædrene i the Minutemen, the Smiths og the Ramones.

Hvis du ikke allerede HAR set showet på MTV, så skynd dig at tjekke det ud: det er skidesjovt!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA