x

Figurines på forårsturné

Figurines på forårsturné

I september udgav guitarrockerne Figurines deres fjerde, selvbetitlede og vanen tro anmelderroste album, og i november tog de på en mindre turné sammen med deres gode venner og kolleger i The Kissaway Trail. Turnépremieren udløste blandt andet følgende fra GAFFAs anmelder i en femstjernet anmeldelse: "Efter fire fortrinlige plader og flere udskiftninger er Figurines stadig i toppen af dansk rock."

Til marts drager de så på en længere Danmarksturné, der bringer bandet, der allerede har spillet mellem 400 og 500 koncerter i ind- og udland, landet rundt til hele 18 byer.

"Touren er så lang at vi med god samvittighed kan sige ʻFigurines - coming to a town near youʼ. Det er fantastisk at være på tour og vi ville simpelthen hele vejen rundt denne gang!", udtaler forsanger og guitarist Christian Hjelm.

For tiden kan Figurines opleves på den Nikolaj Nørlund-producerede juleplade "Fra Danske Hjerter" med deres version af Mariah Careys "All Is Want For Christmas Is You", men til foråret gælder det altså deres egne sange.

Christian Hjelm fortsætter: "Vi ved nu at sangene fra vores nye plade fungerer virkelig godt - og vokser - live. Derudover har vi, med fire album i bagagen, og fordi vi er fra en til tre til seks mand på scenen i løbet af en koncert, gode muligheder for at variere vores aftener. Det bliver fedt! Vi glæder os allerede til at skrive sætlisterne."

Turnéplanen ser ud som følger:
 
TORSDAG 03.03. Gimle, Roskilde

FREDAG 04.03. Templet, Lyngby

LØRDAG 05.03. Toldkammeret, Helsingør

TORSDAG 10.03. Tobakken, Esbjerg

FREDAG 11.03. Bygningen, Vejle

LØRDAG 12.03. Sønderborghus

TORSDAG 17.03. Atlas, Århus

FREDAG 18.03. Det Bruunske Pakhus, Fredericia

LØRDAG 19.03. Vershuset, Næstved

TORSDAG 24.03. Musiske Hus, Frederikshavn

FREDAG 25.03. Godset, Kolding

LØRDAG 26.03. Plantagehuset, Thisted

TORSDAG 31.03. Skraaen, Aalborg

FREDAG 01.04. Kulisselageret, Horsens - Rockministeriet

LØRDAG 02.04. Paletten, Viborg

TORSDAG 07.04. Forbrændingen, Albertslund

FREDAG 08.04. Slagelse Musikhus - Badeanstalten

LØRDAG 09.04. Lille Vega, København

Billetsalget til koncerterne begynder tirsdag den 7. december via GAFFA Live og de respektive spillesteders hjemmesider.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA