x

Lazyboy indtager USA

Lazyboy indtager USA

Tidligere Aqua-medlem Søren Rasted er i disse dage i New York for at forberede udsendelsen af albummet ”Lazyboy TV”, der udkom herhjemme d. 30. august. Og det går tilsyneladende forrygende.

Albummet udkommer på den amerikanske valgdag, d. 2. november, men allerede nu bliver det kraftigt eksponeret på flere radiostationer. Specielt New York, Washington og studenterbyen Madison har taget godt imod singlen ”Underwear Goes Inside The Pants”, der i Palm Beach, Florida er blevet stemt direkte ind som nummer ét af lytterne.

Det vurderes, at over 1 million amerikanere allerede har hørt nummeret, og vicepræsidenten på Universal Motown i USA, Andrew Kronfeld, sagde ifølge pladeselskabet under et møde til Søren "that you have passed the test". Han udtaler endvidere, at han i de 6 år, han har arbejdet for selskabet, ikke har oplevet en så markant reaktion fra radiolytterne.

Adskillige andre lande har ifølge Universal Music Denmark også udtrykt begejstring over pladen, og ialt 25 lande har indtil videre sat den på deres releaseplan. Den resterende del af Skandinavien lægger ud med udgivelse d. 6. oktober.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA