x

Michael Jackson-album udkommer på fredag

Michael Jackson-album udkommer på fredag

Det længe ventede album fra den afdøde Michael Jacksons udkommer på fredag den 10. december. Oprindeligt var udgivelsesdatoen på "Michael" mandag den 13. december, men Jacksons pladeselskab, Sony Music, har valgt at give nogle få lande mulighed for at tyvstarte salget af albummet, og altså heriblandt Danmark.

I slutningen af november kom tredje smagsprøve fra albummet, "Much Too Soon", hvor nummeret "Breaking News" og "Hold My Hand" også har været tilgængelige - hvor sidstnævnte er lavet i samarbejde med Akon, ligesom det er den officielle førstesingle fra albummet. "Much Too Soon" blev skrevet helt tilbage i tiden omkring "Thriller", men fandt ikke sin rette plads på et album før nu.

Som vi også tidligere har fortalt, så består albummet "Michael" af ti ikke tidligere udsendte numre, som er skabt primært gennem de sidste år af Jacksons liv, der som bekendt sluttede 25. juni 2009, da Jackson var 50 år gammel. Helt frem til sin død skrev og indspillede han forskellige steder i verden med håndplukkede samarbejdspartnere, så der er altså ikke tale om arkivmateriale, men friske sange, som Jackson selv ville udgive, påpeger Sony Music.

Blandt samarbejdspartnere på albummet er der, udover Akon, bidrag fra Lenny Kravitz, Curtis Jackson (50 Cent) med flere. Hvordan det lyder, kan man nu allerede høre fra på fredag den 10. december, hvor "Michael" rammer butikkerne - og altså ikke først på mandag den 13. december.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA