x

My Chemical Romance til Danmark

My Chemical Romance til Danmark

Den 15. marts 2011 kan man opleve den amerikanske rockkvartet My Chemical Romance i KB Hallen i København. Det er i dag blot to uger siden gruppen udgav deres første album i fire år, som også er gruppens fjerde i alt, "Danger Days: True Lives Of The Fabolous Killjoys". Gruppen skal i processen have kasseret indspilningerne til et helt album, før det skulle blive til en udgivelse - denne gang i samarbejde med produceren Brendan O'Brien (Pearl Jam, Stone Temple Pilots).

Albummet følger op på det storsælgende "The Black Parade", der blandt andet indeholdt singlerne "Welcome To The Black Parade", "Teenagers" og "Famous Last Words" med flere. Gruppen har i længere tid forsøgt at distancere sig fra den emo-kultur, de selv havde en vis anpart af. Det beskrev GAFFAs anmelder Erik Barkman også i anmeldelsen af gruppens seneste album, som han gav fire stjerner.

"'Danger Days' lyder som en postmoderne kærlighedserklæring til den musik, der har formet My Chemical Romances musikalske identitet. Det er et veldrejet, effektivt rockalbum, hvor de fængende omkvæd sidder løst, og energien smitter. Men også en lidt stilforvirret samling sange fra et band, der har lagt fortiden bag sig, men stadig leder efter vejen til fremtiden", lød det fra Barkman.

Hvorvidt bandet distancerer sig i en live-situation, kan man erfare sig, når My Chemical Romance giver koncert tirsdag den 15. marts i KB Hallen i København. Forsalget starter på fredag den 10. december via billetlugen.dk samt i Fona-butikker landet over.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA