x

Efterklang spiller og viser film i Amager Bio

Efterklang spiller og viser film i Amager Bio

Som vi tidligere har skrevet om, så giver Efterklang deres sidste koncert i et stykke tid, når de træder på scenen i Amager Bio fredag den 18. marts næste år. Samme weekend vil de, i samarbejde med filmmagasinet Ekko, fremvise filmen "An Island", der er blevet til i samarbejde med den franske filminstruktør Vincent Moon.

Det vil de gøre søndag den 20. marts, hvor Peter Broderick, der også har spillet live med Efterklang, vil give en eftermiddagskoncert - ligeledes i Amager Bio, hvorefter filmen vil blive vist. "An Island" har samme længde som et album, og den følger Efterklang over fire intense dage på en dansk ø, hvor de samarbejder med mere end 200 lokale børn, forældre og musikere.

Gruppen har netop lagt anden smagsprøve for filmen ud på "An Islands" officielle hjemmeside, hvor man også kan se, at filmen vil have premiere i februar, og at det kommer til at ske på en utraditionel vis, der dog endnu ikke er blevet offentliggjort. Desuden giver Efterklang fremvisninger af filmen til deres udenlandske koncerter i England, Tyskland, Frankrig, Schweiz, Østrig, Slovakiet og Tjekkiet, og så altså søndag den 20. marts i Amager Bio i København.

Billetter til fremvisningen af "An Island" den 20. marts kl. 16:00 kan kun købes i døren eller til Efterklangs koncert i Amager Bio to dage før. Billetsalget til Efterklangs sidste koncert i et stykke tid, den 18. marts, starter på torsdag den 9. december via billetlugen.dk, og her vil der som bonus blive frigivet 150 billetter, som giver adgang til begge events til samme pris.

Se de to smagsprøver til "An Island", og læs mere om Efterklangs mange projekter på www.efterklang.net.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA