x

Soundgarden kunne udgive nyt

Soundgarden kunne udgive nyt

Soundgarden blev gendannet i januar i år og har efterfølgende givet koncerter og udsendt et opsamlingsalbum. Der er mere nyt på vej i form af live-udgivelser og b-side-opsamlinger, men nu giver guitarist Kim Thayil håb om, at der også kunne være helt nyt materiale på vej.

Frontmand Chris Cornell udtalte sidste år, at han ikke syntes bandets rockhistoriske arv var blevet håndteret ordentligt af deres pladeselskab, så for at rette op på det planlagde Soundgarden at udsende arkivmateriale, og det første er allerede kommet i form at opsamlingen "Telephantasm", der indeholdt et enkelt nyt nummer indspillet i 1991.

Nu bekræfter Kim Thayil overfor den canadiske radiostation CFNY-FM, at bandet lige nu er ved at sammensætte en opsamling af b-sider samt et livealbum, men ved samme lejlighed snakker han også lidt om muligheden for, at bandet igen vil udsende nyt materiale.

"Når vi samles for at øve, så er det naturligt for os at jamme og finde på. Vi er kommet på instrumentale og helt sikkert også ved flere lejligheder lyriske idéer. Jeg bekræfter ikke noget, men det er umuligt for os at være i et rum og så ikke få idéer".

Thayil siger, at der desuden er planer om genudgivelser samt flere koncerter. Men det kan dog først ske, når de forskellige bandmedlemmer er færdige med forskellige projekter og er klar til at vende til Soundgarden på fuld tid.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA