x

Trentemøller fejres i Vega

Trentemøller fejres i Vega

Anders Trentemøller holder lige nu en kort turnépause, inden turen går til Australien, hvor den populære musiker og dj skal fejre nytår. Men inden da møder Trentemøller op i Vega Natklub 17. december for at runde et år af, hvor han har haft masser af succes.

2010 var året, hvor Trentemøller udgav "Into The Great White Yonder", der fulgte op på det succesfulde debutalbum fra 2006. Der har også været masser af turnéaktivitet i både ind- og udland, og nu markerer klubberne Le Social og Svedhytten den danske dj's succes, hvor der er en stribe navne på plakaten.

Trentemøller får følgeskab af Alphabeat, der møder op med et dj-sæt, samt Kasper Bjørke og Djuna Barnes. Om arrangementet siger Jakob Bagterp fra Le Social:

"Nu til dags kan man jo knap nok spørge en pige ud på dansegulvet, med mindre dj'en spiller "Moan" eller "The Spell", så det er belejligt, at artisterne bag sangene står i mikserpulten og spiller de numre, de selv danser til. Dansk klubmusik har en sund tradition for at holde sig selv i nakken på hjemmebane såvel som på udebane. Det er det, vi fejrer".

Fejringen finder sted i Vega Natklub 17. december


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA