x

The Devin Townsend Project giver danske koncerter

The Devin Townsend Project giver danske koncerter

Den 10. og 15. marts næste år kommer metalkoryfæet Devin Townsend forbi Danmark, hvor han giver koncerter på henholdsvis Voxhall i Århus og The Rock i København. Canadieren optræder under navnet, The Devin Townsend Project, der tager sit udgangspunkt i de fire udgivelser "Ki", "Addicted", "Decontruction" og "Ghost". Foreløbigt er det kun "Ki" og "Addicted", der er udkommet, mens de sidste to ser dagens lys i 2011.

Devin Townsend kickstartede karrieren i 1994, da han blev tilbudt tjansen som vokalist for rockguitaristen Steve Vai, mens han i 1995 startede extreme metalbandet Strapping Young Lad op. Siden er det blevet til i alt fem albums med Strapping Young Lad før opløsningen, mens Townsend har udgivet flere soloudgivelser i forskellige projekter, heriblandt The Devin Townsend Band. Nu er det dog projektet The Devin Townsend Project fokus er rettet mod.

Arrangørerne af koncerterne fortæller, at Townsend vil give smagsprøver fra de fleste af sine projekter, heriblandt materiale med Strapping Young Lad og soloprojektet Ziltoid The Omniscent med mere.

Koncerterne med The Devin Townsend Project er på Voxhall i Århus den 10. marts, mens koncerten i København er på The Rock den 15. marts 2011. Forsalget til begge koncerter starter på fredag den 10. december via voxhall.dk og the-rock.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA