x

Poul Krebs indspiller på engelsk med Dylan-guitarist

Poul Krebs indspiller på engelsk med Dylan-guitarist

Poul Krebs er netop rejst til Austin i Texas og indspiller der de næste to måneder sit kommende cd, der for første gang bliver et helt engelsksproget album.

Pladen skal produceres af Bob Dylan-guitaristen Charlie Sexton, som Krebs på sin blog betegner som en "top 3-producer af dem alle her på kloden. Charlie har produceret de bedste album med Marc Cohen, Lucinda Williams og Edie Brickell – og han er grunden til rejsen til Amerika,"  skriver Poul Krebs.

Ud over at producere har Charlie Sexton også fået frie hænder til at sammensætte holdet af musikere på pladen og vælge sangene ud fra demoer, som Krebs har sendt til ham det seneste års tid.

"Det bliver så mit livs første engelsksprogede album, fyldt med sange jeg i tidens løb har skrevet med venner og kolleger fra det meste af verden. Et privilegium, jeg længe har lovet mig selv: En dag skal de sange indspilles, og den dag nærmer sig hastigt",  fortæller Krebs videre.

Pladen, der endnu ikke har fået en titel, følges op med en turné med et nyt band, der kommer til at bestå af en blanding af musikere fra København og Århus plus amerikaneren Scrappy Jud Newcomb, som Poul Krebs tidligere har samarbejdet med.

Poul Krebs har dog tidligere sunget på engelsk på enkelte sange på sine albums og i blandt andet fritidsprojektet "Song Island Revue", der talte medlemmer fra både USA, Norge og Danmark.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA