x

8-bit event i Roskilde

8-bit event i Roskilde

På lørdag den 11. december bliver der nørdet med den klassiske 8-bit æstetik, når Bit Day bliver afholdt på Musicon i Roskilde.

Bit Day vil bestå af både koncerter og dj-set med rødder i 8-bit-scenen, ligesom der vil blive mulighed for at opleve en række klassiske konsolspil, som vil være til fri afbenyttelse til arrangementet. Alloy Alloy (billedet) og La Belle Indifference vil stå for live-indslagene, før en række djs vil tage over og slutte 8-bit-dagen af med maner.

Duoen Alloy Alloy spillede blandt andet på Spot Festivalen i 2009, og det er resultatet af et samarbejde mellem de to musikere The Mad System (Mads Kjær Pedersen) og belgiske Chez Debs (Deborah Vlaeymans). Musikken er elektro- og synthpop, inspireret af navne som Vitalic og Vive La Fête, og indeholder desuden træk af new wave og klubmusik.

Arrangørerne skriver, at der vil være besøg fra GameStop i Roskilde, som stiller op med nogle konsoller fra "gamle dage", ligesom der vil være en række nyere interaktive spil. Herudover har arrangørerne åbnet for skatehallen i Hal 12, som også vil være til fri afbenyttelse.

Bit Day 2010 løber af stablen på lørdag den 11. december på Musicon i Roskilde, og billetter forhandles i døren. Se mere om Bit Day 2010.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA