x

Robyn til Danmarks Smukkeste Festival

Robyn til Danmarks Smukkeste Festival

Når Danmarks Smukkeste Festival går i luften i midten af august næste år, vil det være med den svenske popprinsesse Robyn på plakaten. Festivalen kunne i tirsdag offentliggøre "The Prince Of Darkness" - Ozzy Osbourne, som det første navn, men Ozzy bliver nu suppleret af musik fra en lidt anden skuffe.

Den svenske kunstner har i år udgivet tre mini-album, der alle er en del af "Body Talk"-trilogien, som for nylig blev udgivet på et album, der blot hedder "Body Talk", med det bedste materiale fra de tre mindre album. Desuden har Robyn spillet koncert på årets Roskilde Festival, hvor hun lagde publikum ned på Arena-scenen, siden hen spillede hun for en udsolgt Falconer Sal i København, ligesom hun vil give koncert lørdag den 19. marts på TAP1 i København næste år, hvor der i tirsdags blev frigjort flere billetter - og der er stadig få tilbage.

Singler som "Dancing On My Own", "Hang With Me" og "Indestructible" og mange flere har gjort hende til en af årets mest spillede artister på dansk radio, og festivalen skriver i sin offentliggørelse, at Robyn med garanti vil lave Danmarks Smukkeste Festival om til Verdens Smukkeste Dansegulv.

Hvorvidt arrangørernes spådom går i opfyldelse, kan du se på Danmarks Smukkeste Festival 2011, der går i luften fra den 10. - 14. august 2011. Billetsalget er startet, og de kan erhverves via GAFFA Live. Se mere på www.smukfest.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA