x

Analogik med nyt album og koncert

Analogik med nyt album og koncert

I starten af september annoncerede Analogik, at der var et nyt og tredje udspil på vej. Det nye udspil, "A Great Mix" så dagens lys i mandags, lørdag den 6. december, men vil ligeledes kunne forhandles, når sekstetten giver koncert i Amager Bio i morgen den 11. december i København med den amerikanske gruppe Balkan Beat Box. Det er sidste mulighed for at opleve Analogik i et stykke tid, før de drager på en omfattende turné i Europa.

Det nye Analogik-album er i første omgang blot udkommet på vinyl, og det indeholder fire spritnye sange Analogik har optrådt med på deres for nyligt overståede efterårsturné. I en pressemeddelelse fremgår det, at numrene har en del referencer til cowboy-Texas-musik, men at de i bedste Analogik-stil blander flere genrer indover.

Ud over de fire nye numre finder man en række fortolkninger af de selv samme numre med en række forskellige kunstnere. For eksempel er der fortolkninger af den eksperimenterende hiphop-producer dEbrut fra Frankrig, argentinske El Remolon og den tyske skapunk-balkan-gruppe Budzillus.

Der er ligeledes en række danske bud på numrene, hvor dub-gruppen Bo Marley og dubstep/mashup-duoen Dokkedal/Dixen. Gruppen modtog fem stjerner for deres seneste udgivelse "Klunserbeats/Live", og albummet er således gruppens tredje udspil.

Albummet, "A Great Mix" kom på gaden i mandags, den 6. december, på vinyl, og det kan købes i alle velassorterede pladebutikker. Til foråret drager Analogik på Europa-turné, og i februar 2011 udkommer "A Great Mix" i andet end vinylformatet. Koncerten med Analogik og Balkan Beat Box er i morgen, lørdag den 11. december i Amager Bio i København. Billetter kan forhandles via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA