x

Figurines-forsanger giver gratis koncert

Figurines-forsanger giver gratis koncert

På lørdag den 18. december giver Christian Hjelm (billedet) og Julie Maria en dobbeltkoncert på Nørrebro Bryghus i København. Nørrebro Bryghus har afholdt en længere række med gratis koncerter hen over efteråret, hvor navne som Murder, Treefight For Sunlight, Stoffer & Maskinen, Entakt, Some Speak Of The Future med flere har spillet.

Det har således været en blanding af etablerede navne, og mindre upcoming navne, der har fået mulighed for at give koncerter, og denne gang er det altså Figurines-forsanger Christian Hjelm, samt sangerinde Julie Maria, der begge giver en solokoncert, samtidig med at det er sidste koncert på Nørrebro Bryghus i år.

Christian Hjelm og Figurines' karriere har været på en opadgående kurve siden deres debut "Shake A Mountain" fra 2003, mens gruppen i år har udgivet deres fjerde album "Figurines", der som de fleste af gruppens udgivelser, er blevet modtaget meget positivt. For eksempel skrev GAFFAs anmelder Erik Barkman, at pladen var "en vital og vitaminrig rockplade". Hjelm vil fremføre en række fra Figurines' efterhånden meget omfangsrige bagkatalog.

Sangerinden Julie Maria udgav senest materiale i 2009, hvor albummet "Yaguar" så dagens lys. Marias tredjealbum fik imponerende fem stjerner her på GAFFA, hvor Jan Opstrup Poulsen skrev, at albummet "forener det begavede med det brede. 'Yaguar' må være efterårets mest forfriskende danske popudgivelse".

Se begge de roste kunstnere når koncerten med Christian Hjelm og Julie Maria går i luften på lørdag den 18. december på Nørrebro Bryghus i København. Det er gratis at komme ind, og du kan læse mere på noerrebrobryghus.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA