x

Dave Mustaine hjælper Anthrax-medlem

Dave Mustaine hjælper Anthrax-medlem

Der blev klinket skår, da de fire store Thrash-navne Metallica, Megadeth, Anthrax og Slayer turnerede sammen tidligere i år på Sonisphere-turnéen. Men alligevel manglede eksempelvis guitaristen Dan Spitz, der medvirkede på alle Anthrax' største udgivelser. Nu får han dog gennem et soloprojekt alligevel en forbindelse til Megadeth.

Dave Mustaine medvirker nemlig på debutpladen med Deuxmonkey, et band der udover Spitz inkluderer Peter Baltes (Accept), Patrick Johansson (Yngwie Malmsteen, W.A.S.P.) samt en vokalist, der på gruppens Facebook-side går under navnet Chaz.

Albummet har været længe undervejs, og udgivelsen blev skubbet endnu engang, da Dave Mustaine lagde vejen forbi studiet for at høre materialet. Ifølge NME fik han nemlig en masse idéer til projektet, da han hørte musikken.

"Jeg er i studiet med Dan Spitz (lige nu, red.). Han arbejdede på et lille sideprojekt, som jeg havde hørt for noget tid siden, og jeg spurgte ham, om han syntes det var færdigt. Han spurgte, "Hvorfor?", og jeg sagde, at hvis det var mit projekt ville jeg gøre dit og dat. Og så sagde han "Gå i gang". Så jeg har rullet ærmerne op og har dedikeret mig fuldstændigt til Dannys plade".

Ifølge Mustaine lyder pladen som et kryds mellem Soundgarden, Disturbed og Rage Against The Machine, men der foreligger endnu ikke en udgivelsesdato. Men da Megadeth skal i gang med at lave nyt til januar, må man formode, at han snart er færdig med at arbejde på Deuxmonkey-pladen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA