x

Bella Union skriver kontrakt med Lanterns On The Lake

Bella Union skriver kontrakt med Lanterns On The Lake

Det velrenommerede pladeselskab Bella Union, der blev grundlagt af medlemmer fra shoegaze-gruppen Cocteau Twins, har netop skrevet under på en kontrakt med den engelske gruppe med det romantisk-klingende navn Lanterns On The Lake.

Gruppen, der stammer fra det Nordlige England, bliver beskrevet af Bella Union på følgende måde:

"Lanterns On The Lake specialiserer sig i spøgende, filmisk drømme-pop. Med deres stjerneklare sange og glansfulde melodier har bandet stille og roligt skabt noget magisk og inspirerende, der både viser en stille melankoli og en stigende intensitet."

Lanterns On The Lake blev dannet i 2008, og de har selv udgivet to ep'er, de selv har stået for optagelserne af "The Starlight EP" og "Misfortunes & Minor Victories". Gruppen har blandt andet optrådt på de to engelske festivaler Glastonbury Festival og til End Of The Road Festival.

I anledning af Bella Unions årlige juleshow har pladeselskabet, der blandt andet har danske Chimes & Bells, Our Broken Garden og Treefight For Sunlight i stald, udgivet en 10"-vinyl ep med fire sange af fire kunstnere fra selskabet, der udkom i går den 13. december.

Se tracklisten herunder til jule ep'en herunder:
1. Peter Broderick – "Into Pieces of Wood"
2. Lanterns on the Lake – "I Love You Sleepyhead" (Winter Version)
3. Alessi's Ark – "Bluffs"
4. Philip Selway – "The Witching Hour" (Live Version)

Se og hør nummeret "Lungs Quicken" med Lanterns On The Lake herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA