x

Dada Life spiller på Simons

Dada Life spiller på Simons

På torsdag den 16. december kan man opleve den svenske elektroduo Dada Life (billedet) på Simons i København. Udover Dada Life kommer også Lulu Rouge, Djuna Barnes, Silas Bjerregaard (Turboweekend) & Holtoug og Toomanylefthands forbi.

Arrangørerne beskriver i deres arrangementsbeskrivelse, at Dada Life er ligeglade med genrer. De er ligeglade med at være smarte. Det er ligeglade med de ting, du bekymrer dig om. De vil bare gerne have dig til at hoppe op og ned, og derefter få dig til at smadre ind i væg med et smil på læben.

Duoen har været spillet af mange store djs siden deres debutsingle "Big Time" fra 2006. Folk som Crookers, Tiësto, Eric Prydz og David Guetta har spillet materiale af Dada Life. De har desuden spillet på klubber og festivaler i Tyskland, Holland, Belgien, Australien med flere - både dj og live-sæt. 

Dada Life er aktuelle med albummet "Just Do The Dada" fra i år, og den blev anmeldt af GAFFA Sverige, hvor GAFFAs anmelder Frederik Franzén gav to stjerner med følgende bedømmelse:

"Hvis jeg tilfældigvis har lyst til at høre noget som dette så klarer Mr. Oizo, The Micronauts, eller enhver anden fransk læderjakke det bedre."

Om det er bedre live, kan du høre på torsdag den 16. december på Simons i København. Se det fulde lineup herunder:

Dada Life
Lulu Rouge
Djuna Barnes
Silas Bjerregaard & Holtoug (Turboweekend)
Toomanylefthands


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA