x

Jacob Faurholt klar med nyt i 2011

Jacob Faurholt klar med nyt i 2011

Singer/songwriter Jacob Faurholt udgiver i 2011 opfølgeren til albummet "Queen Of Hope" fra 2005. Albummet blev udgivet sammen med bandet Sweetie Pie Wilbur, men denne gang er Faurholt på egen hånd. Sangskriveren har lavet materiale på egen hånd efterfølgende, men denne gang tager han fat i netop "Queen Of Hope"-lyden. På sangskriverens Facebook-profil skriver han følgende:

"Sidste vinter, lige efter jeg flyttede til Berlin, var jeg i mit køkken og lyttede til mit første album "Queen of Hope" (du kan hente det gratis på www.jacobfaurholt.bandcamp.com), som jeg indspillede med Sweetie Pie Wilbur i 2004. Det album er virkelig specielt for mig, og da jeg lyttede til det igen inspirerede det mig til at starte med at skrive et nyt album. Den første tanke var, at det nye album skulle være (i mit hoved) opfølgeren til "Queen of Hope", som vi i trioen aldrig kom til at lave. Ikke ved at få Sweetie Pie Wilbur samlet igen, men mere i form af lyd, sangskrivning og proces."

"Så jeg skrev de elleve sange, der kommer til at være på albummet, og indspillede de grundlæggende spor i min stue (vokal, guitar, melodica ...), og efter det inviterede jeg folk til at spille på sangene. De fleste samarbejder blev udført ved at sende filer frem og tilbage, som var en meget spændende proces (en masse gode overraskelser!). Trommerne blev optaget i min lejlighed, heldigvis uden at nogen klagede ;-)"

På albummet har medlemmer fra CODY, Dark Dark Dark, Late Night Venture, Kloster, Man Meets Bear med flere medvirket, og den bliver mixet af Marc Kellaway, der også mixede "Queen Of Hope".

Efter 2005-albummet med Sweetie Pie Wilbur har Faurholt udgivet to soloalbum, hvor det seneste, "Are You In The Mood For Love?", udkom sidste år. GAFFAs anmelder Erik Barkman kaldte det blandt andet for en "kunstnerisk succes" og han roste Faurholts arrangementer meget.

Hvordan det kommer til at lyde på det kommende album, der udkommer engang i 2011, må vi tålmodigt vente med at finde ud af. Følg selv med på jacobfaurholt.wordpress.com.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA