x

Maggie Talks udgiver ep

Maggie Talks udgiver ep

På torsdag den 16. december udgiver den danske rock-kvintet Maggie Talks deres debut-ep, som er en forsmag på et kommende album fra gruppen. I samme omgang giver Maggie Talks to koncerter samme dag - en i Stereo Studie i Købmagergade i København, samt en koncert til gruppens releasefest på Isola-bar, hvor man vil have mulighed for at købe en nummereret udgave af ep'en, der er trykt i 500 eksemplarer.

Bandet skriver i en pressemeddelelse, at de på nuværende tidspunkt er i kontakt med flere pladeselskaber, der har udvist interesse, og de håber på en aftale i starten af det nye år. Maggie Talks blev dannet i 2009, og de henter primært deres inspiration ved den engelske brit-rock. Live har de blandt andet spillet supportjobs for navne som Turboweekend, Stoffer & Maskinen med flere.

Gruppen skriver selv, at de skal opleves af "den nysgerrige lytter, der samtidig vil have en fest", og de fem medlemmer afholdte i september en releasefest for deres musikvideo til nummeret "Savior" på Bakken i Kødbyen, hvor omkring 600 gæster mødte op for at fejre begivenheden.

Maggie Talks' debut-ep udkommer på torsdag den 16. december, hvor gruppen giver koncerter i Stereo Studie i Købmagergade og til deres releasefest på Isola-bar - begge i København.

Læs mere på Maggie Talks' blog, og se musikvideoen til "Savior" herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA