x

Trent Reznor nomineret til Golden Globe

Trent Reznor nomineret til Golden Globe

Den amerikanske film "The Social Network" er nomineret i seks kategorier til Golden Globes, og en af dem er gået til Trent Reznor og Atticus Ross for deres soundtrack. Derfor er en mulighed for at Nine Inch Nails-manden skal en tur på podiet, når showet afvikles i Beverly Hills 16. januar.

Det er foreningen Hollywood Foreign Press Association, en forsamling af internationale journalister i USA som dækker den amerikanske mediebranche, der står bag Golden Globes-uddelingen, der er blevet afviklet årligt siden 1944.

I år har folkene bag showet så udvalgt Reznor og Ross for deres soundtrack til filmen om skabelsen af Facebook. De er nomineret ved siden af A. R. Rahman ("127 Hours") og Alexandre Desplat ("The King's Speech") samt soundtrack-giganterne Danny Elfman ("Alice in Wonderland") og Hans Zimmer ("Inception").

Så dermed er de to musikere ikke ligefrem sikre vindere i kategorien, men en nominering til Golden Globes plejer at være et godt tegn på, at man kan begynde at glæde sig til en nominering til årets Oscar-uddeling. Nomineringerne til den pris offentliggøres 25. januar.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA