x

Adam Yauch laver kortfilm

Adam Yauch laver kortfilm

Beastie Boys fik deres gennembrud i 1987 med singlen "(You Gotta) Fight for Your Right (To Party!)", der var en parodi på sange om vilde fester lavet af 80'ernes hårmetal-navne. Til næste år kan bandet fejre 25 års jubilæet for udgivelsen af debutalbummet "License To Ill", som sangen findes på, og i den anledning har en af trioens medlemmer allieret sig med en lang række stjerner for at lave en kortfilm, der relaterer til sangens video.

Det er Adam 'MCA' Yauch, der har instrueret filmen som skulle handle om, hvad der skete da bandets medlemmer forlod festen. I videoen kommer Beastie Boys uanmeldt på besøg og hærger et hus, og i den kommende kortfilm fortsætter historien så med navne som Seth Rogen, Will Ferrell, John C. Reilly, Jack Black og Elijah Wood på rollelisten.

Også Susan Sarandon, Orlando Bloom, Kirsten Dunst og Ted Danson medvirker, og i roller som politibetjente kan man såmænd opleve de tre Beastie-drenge. Filmen får premiere til januar på Sundance-filmfestivalen, men det vides endnu ikke, hvornår den vil blive vist andre steder.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA