x

Christina Aguilera laver Manson-cover

Christina Aguilera laver Manson-cover

Tidligere har GAFFA kunnet fortælle, at Christina Aguilera havde fået æren af at spille hovedrollen i en ny film, hvor hun skulle spille side om side med Cher. Filmen der hedder "Burlesque" får premiere i Danmark d. 25. december 2010.

Filmens soundtrack indeholder nye indspilninger med Aguilera og Cher, og blandt soundtrackets ti numre vil man også kunne finde en noget sær sammenblanding. Aguilera har nemlig lavet sin egen version af Marilyn Mansons "The Beautiful People" fra 1997, som af mange anses for at være Mansons gennembrudssingle.

Manson har endnu ikke kommenteret Aguileras remake af nummeret, men han har dog tidligere udtalt, at han godt kunne tænke sig at lave et cover af Aguileras "Genie in a Bottle". I en udtalelse til MTV har Manson forklaret det således:

"Christina Aguilera er en lille tøjte. Hvis jeg skulle lave et cover af et af hendes numre ville det være 'Genie in a Bottle'. Men jeg ville nok fylde flasken med absint, så når jeg kom ud af den ville jeg være meget fuld og gøre folk fortræd."

Hvorvidt man kan kalde Christina Aguileras særdeles omarrangerede version af nummeret "The Beautiful People" et cover eller ej, må vi lade den enkelte vurdere. Hør nummeret her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA