x

Weekend og Autopsy til Roskilde Festival

Weekend og Autopsy til Roskilde Festival

I dag har Roskilde Festival på sin hjemmeside offentliggjort to bands, der ynder at udtrykke sig med støjende fraser. Det drejer sig om Autopsy og Weekend, som begge kommer fra den amerikanske vestkyst.

Slumberland-signerede Weekend spiller støjrock af den slags, hvor My Bloody Valentine og The Jesus And Mary Chain er forbilleder. Gruppen debuterede tidligere i år med albummet "Sports" hjemme i USA, der ifølge Roskilde Festival kvalificerer dem til at spille på årets festival, idet "bandet gør en dyd ud af brutal guitarfeedback og tårnhøje decibel, der kunne tvinge selv Godzilla i knæ"...

Mens Weekend er debutanter, så er Autopsy et gendannet dødsmetalband, som eksisterede fra 1987-1995. Bandet udsprang af det stilskabende Death, hvor trommeslageren Chris Reifert var medlem. Autopsy spillede koncerter i 2008, men blev først officielt gendannet i juli 2009.

Autopsy spiller sin eneste skandinaviske koncert på næste års Roskilde Festival, og bandet udgiver i foråret deres femte album, "Macabra Eternal", som samtidig bliver det første studiealbum i 16 år.

Med disse to tilføjelser tæller programmet for Roskilde 2011 nu seks bands med de øvrige Iron Maiden, Kings Of Leon, How To Dress Well og Afrocubism. Festivalen afholdes den 30. juni til 3. juli.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA