x

Køb Nine Inch Nails-demoer på eBay

Køb Nine Inch Nails-demoer på eBay

Trommeslageren Martin Atkins fra Public Image Ltd. er faldet over et gammelt kassettebånd med Nine Inch Nails-demoer, som nu kan købes på eBay. Pengene skal blandt andet gå til velgørenhed samt en ekskurison for nogle musikelever til næste års udgave af branchefestivalen South By Southwest.

I beskrivelsen af kassettebåndet fremgår det, at der er tale om fem meget tidlige demoer af sange, der alle senere dukkede op på "Pretty Hate Machine". Disse demoer skulle ikke tidligere have været tilgængelige på bootlegs som "Demos & Remixes" eller "Purest Feeling", og på siden er der udførlige beskrivelser af hver sang.

Atkins fortæller desuden, at han har kendt Trent Reznor siden 1983, og at han må have fået kassettebåndet med de fem sange før 1988, hvilket betyder at sangene formodentlig er indspillet to år inden udgivelsen af "Pretty Hate Machine".

Via Martin Atkins' fanside på Facebook kan man høre bidder af musikken, der lige nu ligger til at blive solgt for 750 dollars. Der er dog stadig fire dage at byde i, så beløbet kan nå at stige inden auktionen lukkes 21. december.

Det sjældne demobånd indeholder følgende sange:

1. Sin (4:06)
2. Terrible Lie (4:55)
3. Sanctified (5:33)
4. Ringfinger (4:32)
5. Down In It (4:26)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA