x

Anna David aflyser koncerter

Anna David aflyser koncerter

Anna David skulle til næste år have medvirket i musicalen "Den Lille Havfrue" på Musikteatret i Holstrebro samt spillet en række indendørskoncerter samt festivaljobs, men en lang række af disse jobs er nu blevet aflyst. Anna David er nemlig blevet gravid og venter sit første barn.

I en pressemeddelelse skriver sangerinden som følger:

"Jeg har altid vidst, at jeg en dag gerne ville have børn og venter nu mit første barn i begyndelsen af juni måned. Da jeg opdagede, at jeg mod alle odds og aldeles uplanlagt var blevet gravid, blev det imidlertid straks til et lille ønskebarn for mig. Jeg beklager, at min lykke samtidig giver besvær for andre. For graviditeten betyder, at jeg ikke kan medvirke i "Den lille Havfrue", instrueret af J. Eggert, her i foråret 2011. Havde ellers glædet mig meget til at fortolke rollen som "Den lille Havfrue". Jeg er dog sikker på, at Eggert nok skal finde en spændende og dygtig erstatning for mig, og ønsker for hele teamet omkring "Den lille Havfrue", at musicalen vil tage Danmark med storm".

Derudover er de kommende koncerter ligeledes aflyst, og første mulighed for at opleve Anna David live i 2011 bliver derfor til Vilde Vulkaner i Vordingborg den 29. juni. Herefter forventer sangerinden dog at kunne give koncerter sommeren over i juli, august og september.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA