x

Bruno Mars til Danmark

Bruno Mars til Danmark

Den 25-årige sanger og sangskriver Peter Gene Hernandez optræder under kunstnernavnet Bruno Mars, og indtil videre har karrieren budt på både hits udsendt i det navn samt som sangskriver for andre kunstnere. Til marts vender han tilbage til Danmark for at give koncert i Lille Vega.

Bruno Mars er født og opvokset i Honolulu på Hawaii, men det var da han tog turen til Los Angeles, at der kom gang i musikkarrieren. Her blev han opdaget i 2006, men inden han kunne få lov til at udsende sit eget materiale, arbejdede han som producer og sangskriver for navne som Sean Kingston og Brandy.

Det store gennembrud kom tidligere i år med "Nothin' On You" skrevet til B.o.B., og derefter fulgte Travie McCoy-hittet "Billionaire". Han havde også været inde over Cee Lo Green-hittet "Fuck You!", men det tidspunkt havde han allerede slået sit navn fast som soloartist med singlen "Just the Way You Are".

Singlen er taget fra debutpladen "Doo-Wops & Hooligans", der sammen med de førnævnte hits har været med til at sikre Mars hele syv Grammy-nomineringer til næste års uddeling.

Sidst Bruno Mars var i Danmark var som opvarmning for Travie McCoy. Men 21. marts 2011 kan han opleves live som hovednavn, når han optræder i Lille Vega. Billetter købes via Billetlugen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA