x

Lades flytter til Kødboderne 18

Lades flytter til Kødboderne 18

Sidste åbningsdag for Lades Kælder var 29. november, hvorefter der blev lukket og slukket på den daværende adresse på Kattesundet i København. Samtidig blev det dog meddelt, at spillestedet ønskede at køre videre på en ny adresse, og det ser nu ud til at gå i opfyldelse.

Efter at have sendt en pressemeddelelse ud i sidste uge om at forhandlinger om at flytte ind på adressen Kødboderne 18 var faldet igennem, kommer der nu en melding om, at spillestedet alligevel vil kunne flytte ind i lokalerne i 2011.

I første omgang var Lades blevet afslået som lejere på adressen på grund af spillestedets økonomi samt potentielle støjproblemer. Men i en ny pressemeddelelse fremgår det, at det nu har ændret sig:

"Siden vores brev i fredags har Københavns Ejendomme revurderet vores økonomi og fremlagt et nyt grundlag for udlejning af Kødboderne 18, som vi har accepteret. Pris, varighed og øvrige forhold, man i øvrigt tager op i en lejeaftale, lever helt op til vores forventninger. Det springende punkt er støjproblemet, hvor forhandlingerne tidligere tog udgangspunkt i, at vi delte døgnet med lejerne på 1., så der var stilhed om dagen og støj om natten. Det er ikke længere aktuelt. Til gengæld er det nu præciseret, at evt. gener skal løses inden for miljølovens regler".

Dermed skulle det altså være muligt for Lades at genåbne på en ny adresse i 2011, men det ligger dog endnu ikke fast, hvornår første koncert på Kødboderne 18 skal afholdes.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA