x

Velvet Revolver har fundet en sanger

Velvet Revolver har fundet en sanger

Medlemmerne af Velvet Revolver har på det seneste forsøgt at finde en erstatning for Scott Weiland, der nu er tilbage med sit gamle band Stone Temple Pilots. Nu ser det ud til at jagten er forbi, men bandet er dog endnu ikke helt klar til at afsløre, hvem der fremover skal synge i Velvet Revolver.

Det er ifølge NME radiostationen Pulse Of Radio, der har talt med trommeslageren Matt Sorum som fortæller, at de nu har fundet en fyr, de er vilde med og som potentielt kan tage bandet i en ny retning.

Sorum synes dog, at det er for tidligt i forholdet at sige, hvem den nye sanger er:

"Vi kan ikke komme med en udmelding endnu, fordi vi stadig går på 'dates'. Vi har ikke fuldbyrdet forholdet, vi har ikke sat denne mand ned og lavet en aftale med ham".

Ifølge NME har Scars On Broadway-sangeren Frankie Perez og Spacehog-frontmanden Royston Langdon begge været til optagelsesprøve i bandet. Der har også været snak om at Alter Bridge-sangeren Myles Kennedy kunne være en mulig kandidat. Sorum vil dog hverken af- eller bekræfte disse navne, men siger at der er tale om en 'kendt fyr' som er 'yngre og stærkere'.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA