x

Norske Cloroform på miniturné i DK

Norske Cloroform på miniturné i DK

Det meget alternative og innovative norske orkester Cloroform kan i indeværende måned opleves på en kort række af spillesteder rundt om i landet. Bandet er kendt for deres meget originale og energiladede blanding af så forskellige genre som metal, jazz og punk, som man bl.a. kunne opleve på årets Roskilde Festival, hvor de chokerede og begejstrede ca. 7000 mennesker.

Bandet har med deres nye udgivelse ”Hey You Let´s Kiss” skabt stor opmærksomhed i deres hjemland, og denne opmærksomhed ønsker de nu at sprede til det danske land. Derfor kan de i den følgende tid opleves på følgende steder og tidspunkter:

20.10 Musikcaféen, Århus
21.10 Loppen, København
22.10 Studenterhuset, Odense

Bandets frontmand, der går under navnet Kaada, har også udgivet soloplader på Mike Pattons (tidligere frontmand i Faith No More) label Ipecac. D. 30. november udkommer desuden et samarbejdsprojekt mellem Kaada og Patton, hvor Kaada har skrevet musikken, mens Patton har skrevet teksterne, som han også fremfører.

Orkestrets bassist og guitarist, Storesund, fungerer også som fast bassist i Kaizers Orchestra, mens bandets trommeslager, Fjordheim, har produceret plader for den i hjemlandet meget populære popsanger Morten Abel.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA