x

Mighty Music signer to nye bands

Mighty Music signer to nye bands

Mighty Music som er en del af Target Records har netop skrevet kontrakt med to danske metalbands. Siden Mighty Music blev grundlagt i 1997 har selskabet udgivet mere end 30 albums med bands som Artillery, Raunchy, A Kid Hereafter In The Grinding Light, Exmortem, Panzerchrist og Boil. Nu er Pitchblack og Helhorse netop blevet føjet til listen og annoncerer samtidig at begge bands er klar med nye udgivelser.

Pitchblack
Pitchblack (billedet, red.) udgav debutalbummet "Designed To Dislike", som blev kåret til "Best Debut Metal Album" ved Danish Metal Awards 2007. Nu er bandet klar med en opfølger som kommer til at hedde "Devilty".

På albummet vil man bl.a. kunne finde nummeret "Promise Of A Dead Man" som indeholder en særlig gæsteoptræden af Mercyful Fate-guitaristen Hank Sherman. Albummet er indspillet i Earplug Studio og mixet og mastereret af Tue Madsen som tidligere har arbejdet med kunstnere som Sick Of It All, The Haunted og Mnemic.

Albummet "Devilty" udkommer d. 28. februar 2011 på Mighty Music/Target Distribution.

For yderligere information samt en lille teaser-video til det kommende album; besøg bandets myspace side.

Helhorse
Helhorse er navnet på bandet der før gik under navnet Dødning. Bandet har nu indspillet albummet "For Wolves And Vultures" i Dead Rat Studio sammen med den efterhånden ret så eftertragtede metalproducer Jacob Bredahl som tidligere har stået bag produktioner med bands som HateSphere, As We Fight, Purified In Blood og The Psyke Project.

Albummets ti numre er alle indspillet live og varierer fra hurtige punk- og hardcore-inspirerede numre til mere tilbagelænede numre der næsten kan lede tankerne på støvet sydstatsrock i stil med Down. Helhorse har tidligere været opvamning for Black Label Society, Exodus, Opeth, 3 Inches of Blood og Torche og har i deres relativt korte karriere modtaget megen ros.

Helhorse har foruden kontrakten med Mighty Music også indgået en bookingaftale med Gearbox Agency, som i forvejen repræsenterer bands som Baby Woodrose, The Blue Van og Thee Attacks.

Albummet "For Wolves And Vultures" udkommer ligeledes d. 28. februar 2011 på Mighty Music/Target Distribution.

For yderligere information samt en forsmag på fire af numrene; besøg bandets myspace side.

Foruden de to udgivelser kan Mighty Music ydermere annoncere at den tidligere vinder af Melody Maker Contest, Siamese Fighting Fish, udgiver deres debut-album "We Are The Sound" 31. januar.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA