x

Kato sælger platin i Sverige

Kato sælger platin i Sverige

Den danske dj og hitproducer Kato album-debuterende i 2010 med albummet Discolized. Kato har høstet stor succes på diverse radio- og clubhitlister, samtidig med at han også har vist sig at være en succes uden for landets grænser. Nu kan den danske producer netop også prale af at have solgt platin i Sverige.

Albummet Discolized blev dog ikke tildelt mere end 2 stjerner af GAFFAs anmelder Anders Bøgh, som bl.a. skrev:

"Det var med lige dele skepsis og forventning, at jeg satte mig til at gennemlytte Katos debutalbum Discolized. Hans to første singler My House og Are You Gonna Go My Way, der begge endte i toppen af den danske dancechart, har aldrig sagt mig noget, nærmest tværtimod. Til gengæld er jeg blevet ret vild med den seneste, Turn The Lights Off, der har Jon på vokal og i skrivende stund ligger nr. 2 på dancecharten."

Det er netop også singlen "Turn The Lights Off", som nu har solgt platin i Sverige. Singlen solgte først platin i Danmark, så gik den ind som nummer to på den samlede skandinaviske dancechart. Herefter fik singlen en plads øverst på den russiske Dancechart. Hovedpersonen selv udtaler:

"Det er en helt fantastisk følelse at udlandet også synes om det jeg går og laver."

"Turn The Lights Off" udgives til januar i Tyskland, efter Kato i juli skrev under på en kontrakt med tyske Universal Music. Kato udtaler, at han glæder sig til at udkomme i Tyskland:

"Det har krævet mange møder og megen forberedelse at blive klar til udgivelsen. Jeg kan godt mærke lidt forventningspres, men det er på ingen måde noget som slår mig ud, tværtimod kan jeg ikke vente med at komme igang i Tyskland"

Kato udgav d. 27. december sin nyeste single "Sjus", som er lavet i samarbejde med Ida Corr, Camille Jones og Johnson. Nummeret har allerede været i rotation på P3 og gik efter kun få timer efter udgivelsen ind som nummer et på iTunes. Kato betegner nummeret som sin egen fejring af sidste års succes og udtaler:

"SJUS er een stor fællesskål, imellem mig og mit publikum, for at fejre dette fantastiske år"


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA