Nyhed

JaConfetti-sangerinde på vej med nyt projekt

Josephine Philip udgiver til foråret Trentemøller-produceret ep med Ina Lindgreen under navnet Darkness Falls

Sangerinden Josephine Philip gjorde sig tilbage i 2007 bemærket som halvdelen af duoen JaConfetti, hvis anden halvdel blev udgjort af Ane Trolle. Siden har Philip blandt andet medvirket på Trentemøllers seneste album, "Into The Great Wide Yonder", på sangen "Even Though You're With Another Girl".

Nu er Josephine Philip (th. på billedet) snart klar med debut-ep'en fra sit nyeste projekt, duoen Darkness Falls, der tidligere har arbejdet under navnet The Josinea Room. I Darkness Falls spiller hun sammen med bassist Ina Lindgreen. De to har tidligere har spillet sammen i det nu opløste ska-pigeband Favelachic.

Darkness Falls' lyd er inspireret af både rock, post-punk og tresser-pop-rock med en lyd præget af skrabede produktioner, twang-guitarer og en umiddelbar og bevidst uperfekt vokal.


Darkness Falls udgiver til foråret deres debut-ep på selskabet Fake Diamond Records i samarbejde med hfn music, og et fuldlængde-album udkommer til efteråret. Ep'en og albummet er i øvrigt produceret af Trentemøller, og det er første gang, han producerer et helt album for et andet band.

ANNONCE