Nyhed

The Irrepressibles spiller for første gang i Danmark

Art-rockbandet kommer til Musikhuset i Aarhus 5. maj

De dramatiske art-rockere i The Irrepressibles spiller for første gang i Danmark, når de 5. maj kommer forbi Musikhuset i Aarhus.

Bandet, der har Jamie McDermott i spidsen som komponist, sanger og guitarist, spiller storladen og følelsesfuld artrock a la Antony and the Johnsons. Kompositionerne er store, og en særpræget og androgyn vokal er i forgrunden.

The Independent har således karakteriseret McDermotts croonende vokal som en blanding mellem Bryan Ferry og David Bowie, og forsangeren er af The Guardian blevet beskrevet som lige dele Elvis, Bryan Ferry, svaneprinsen fra Svanesøen og fedronningen Titania fra Shakespeares "En Skærsommernats Drøm".


London-orkesteret på 10 m/k udgav sidste år "Mirror Mirror", der imidlertid ikke fik megen opmærksomhed herhjemme. I hjemlandet er de imidlertid anmelderdarlings, og britiske The Guardian kaldte det første studiealbum for "flamboyant" og "teatralsk" - og fortsatte:

"The Irrepressibles har spillet ved skove, søer og endda amfiteatre og kan ses iklædt alt fra Flash Gorden udstyr til eksotisk frugt."

I hjemlandet England er orkesteret især kendt for deres smukke og spekulære koncerter, der kombinerer koreografi, musik, lys og performance. Du kan se en forsmag på det specielle musikunivers her.


The Irrepressibles kan opleves i Musikhusets Rytmisk Sal i Aarhus 5. maj klokken 20.30. Du kan købe billetter via GAFFA LIVE.

 

ANNONCE