Nyhed

The William Blakes på vej med firer og minitour

Det hyper-produktive orkester udgiver deres fjerde album ultimo februar og følger det op med koncerter

Man kan ikke beskylde The William Blakes for at ligge på den lade side. Gruppen har siden 2008 udgivet et nyt album hvert år, samtidig med at medlemmerne har haft tid til at drive pladeselskabet Speed Of Sound, ligesom guitaristen Frederik Nordsø har udgivet et anmelderrost album under aliaset The Informations. 

The William Blakes plejer at indspille det meste af deres respektive plader på blot en uge i et sommerhus i Sverige. Deres seneste album, "The Way Of The Warrior" udkom tilbage i september 2010 og fik blandt andet en pæn firstjernet anmeldelse i GAFFA, men allerede i slutningen af februar kommer efterfølgeren. Senere i januar drager The William Blakes nemlig igen til Sverige for at indspille et album, og der er afsat syv dage til at kreere et færdigt album.

En fjerdedel af gruppen, Bo Rande, udtaler: "Jeg tror, at vi hele tiden forsøger at finde det sted rent kreativt, hvor det er allermest usikkert og spændende for os selv. Når vi har prøvet en ting, så har vi ikke så meget lyst til at gentage den. Det er en måde at holde os selv i gang på, vi vil gerne sætte vores dårlige vaner i skak."


The William Blakes følger det nye album op med en miniturné, de afslutter med en tidligere annonceret fastelavnskoncert på Loppen i København 6. marts med en række markante gæster, og hvor publikum opfordres til at komme udklædt. Inden da spiller de dog tre "normale" koncerter uden gæster. Det sker følgende steder:

3. marts: Train, Århus
4. marts: Bygningen, Vejle
5. marts: Kansas City, Odense

Forsalgsinfo via GAFFA Live og de respektive spillesteders hjemmesider


 

ANNONCE