x

Editors udgiver bokssæt

Editors udgiver bokssæt

Editors udgiver til februar et særligt boks-sæt som kommer til at indeholde alt der er værd at eje med gruppen. Boksen som kommer til at hedde "Unedited" er blevet sammensat af gruppen, som har støvet alt gammelt materiale af. Forsanger Tom Smith (nummer 2 fra venstre på billedet) skriver på bandets hjemmeside:

"Vi har kigget arkivet igennem for nylig, set tilbage på vores tre album, mange mange b-sider samt noget materiale der aldrig før har set dagens lys. Det har været vanedannende. Vi kan ikke lade det være, ligesom et sår man piller i, så vi har besluttet os for at pakke det hele sammen og dele det med vores fans, officielt. Vi har plyndret skattekammeret, søgt gennem gamle hjemmebrændte cd'er, kassettebånd og fotoalbums og samlet det hele. Vi synes I skal have musikken i alle de formater vi kan fremstille og dele nogle billeder og minder med jer fra de sidste 6 år i en samling, som I kan beholde for evigt."

Boksen som kommer til at koste omkring 1200 kr. vil indeholde intet mindre end syv 12" (tunge) vinyler, syv cd'er, et 100-siders fotoalbum samt al musikken i mp3-format og billedfiler i høj opløsning. Mere specifikt indeholder boksen alle tre albums "The Back Room", "An End Has a Start" og "In This Light and on This Evening" i alle tre formater samt en samling af b-sider med titlerne "You Are Fading", som indeholder i alt 35 tracks fordelt på fire skiver ("You Are Fading I-IV"). Denne samling indeholder demo-optagelser, live-optagelser og anderledes versioner af allerede udgivede numre.

Denne samling af b-sider vil iøvrigt også være mulig at købe separat i digital-format fra den 28. februar.

Bandet har iøvrigt planer om at indspille materiale til et nyt album, som ventes at udkomme senere på året.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA