Nyhed

Danske bands på markant belgisk festival

Amber, Diefenbach, Under Byen og Kitty Wu på plakaten med bl.a. Mercury Rev, Biosphere og Thievery Corporation

Det er efterhånden – heldigvis da – snart ved at være hverdagskost, at danske bands gør sig bemærket i udlandet. Det skal dog ikke afholde os fra at nævne, at fire af Danmarks mere markante grupper i den alternative afdeling af rocken skal spille på den stort anlagte Music In Mind-festival helliget "imaginative music" i den smukke belgiske middelalderby Brugge.

De fire danske bands er Amber (billedet), Diefenbach, Under Byen og Kitty Wu, der spiller 30. oktober under temaet "Northern Light". På festivalen, der løber 29. oktober-6. november, optræder desuden højt respekterede, primært amerikanske og britiske navne som Mercury Rev, Biosphere, Thievery Corporation, Nithin Sawhney, David Eugene Edwards (16 Horsepower, Woven Hand), Ben Christophers, Jim White og mange flere.

At Under Byen og Kitty Wu spiller i Belgien, er måske ikke så overraskende, da begges seneste album er udkommet i landet, men endnu har Amber og Diefenbach ikke fået så meget hul igennem dernede. Både Amber og Diefenbach fik dog flotte ord med på vejen i avisen De Morgen, der rapporterede fra årets Spot 10-festival i Århus i juni. God vind herfra!


Læs mere om Music In Mind


ANNONCE