x

Rockers By Choice giver koncert i KB-Hallen

Rockers By Choice giver koncert i KB-Hallen

Respekt Part 2 er navnet på Primo Entertainments initiativ for at genforene og hylde "de gamle drenge" i dansk hiphop. Første omgang af Respekt kunne arrangøren byde på intet mindre end fire af de store navne fra dansk hiphops ungdom. Her kunne man nemlig opleve MC Einar, Østkyst Hustlers, Humleridderne og Faktaposen, som satte ild under kedlerne i KB-Hallen i København og Scandinavian Congress Center i Århus. Koncerten i KB-Hallen d. 13. november 2010 fik 5 stjerner af GAFFAs anmelder Mikkel Elbech, som skrev følgende om aftenens arrangement:

"I nostalgiens navn har man under navnet "Respekt Part 1" samlet fire gamle navne inden for den danske rap og serveret dem i fællesskab ved ét langt arrangement. Den første afvikling af to i alt løb af stablen i aften i KB Hallen, og den 20. er det så Århus' tur, når de fire navne når Scandinavian Congress Center. Og Århus kan godt begynde at glæde sig, hvis stemningen og niveauet fra KB Hallen kan holdes."

Denne gang er vi så nået til Respekt Part 2 og her kan arrangøren stolt præsentere nogle af de helt tunge drenge fra dansk hiphops historie. Rocker By Choice blev dannet i 1986 og bestod dengang af Chief 1 (Chefen), Dee Pee, Master Phoze, MC Pete og MC Swan. Senere blev Master Phoze og MC Swan erstattet af DJ Kool K og Isbjerg.

Rap-gruppen har ialt udgivet fire album og kunne sidst opleves i 2006, hvor de spillede en afskedskoncert. Godt og vel fem år senere kan de nu opleves igen til en koncert i KB-Hallen, hvor de ifølge arrangøren har tænkt sig at opføre hele debutalbummet "Opråb! Til Det Danske Folk" fra ende til anden.

Særligt Chief 1 blev begejstret over første del af Respekt. I denne forbindelse udtaler han:

"Da vi så Humlerne (Humleridderne red.) og de andre fyre den af, foran sådan et fedt publikum i KB Hallen, satte det virkelig tanker i gang."

Om Respekt Part 2 som uden tvivl kommer til at stå i RBC's tegn udtaler "Chefen" yderligere:

"Det bliver en koncert, hvor vi virkelig vil vise hvor skabet står, vi er så tændte alle sammen for at give publikum den fedeste oplevelse"

Rocker By Choice kan opleves til Respekt Part 2 i KB-Hallen fredag d. 4. marts.

Billetprisen er endnu ikke offentliggjort, men forsalget starter torsdag d. 27. januar kl. 10:00 via billetlugen.dk og i landets Fona-butikker.

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA