x

Vandskade i Bremen

Vandskade i Bremen

I februar 2010 åbnede Bremen dørene til det nye musik- og comedy-teater i København. Stedet som før var kendt som Merkur Teateret og Privatteatret har siden åbningen af Bremen sidste år kunnet byde på koncerter, stand-up, live-tv-comedy-shows samt GAFFAs eget prisuddelings-show. Nu er det ramt af en vandskade.

De gamle lokaler bærer stadig præg af engang at have været Simon Spies' personlige biograf, til fremvisning af udvalgte film. Det var da også fra det gamle film-operatørrum, at vandskaden var opstået på grund af et sprunget varmtvandrør, som forårsagede omfattende vandskader i teatrets foyer og dele af salen.

Vandskaden blev opdaget af en medarbejder d. 31. december, og man vurderer, at skaden kan være opstået dage forinden ud fra skadens omfang. Der er stadig ikke noget konkret bud på, hvor meget restaureringen kommer til at koste eller hvor lang tid udbedringen kommer tage, men Bremens direktør Kristoffer Carr-Saunders udtaler, at arrangementer frem til d. 16. februar er aflyst, og dernæst må tiden vise, om andre arrangementer bliver berørt af vandskaden.

I denne forbindelse opfordrer han også, at man holder sig opdateret via Bremens hjemmeside for yderligere information omkring det planlagte program.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA