x

Chris Martin skriver sange med Faith Hill

Chris Martin skriver sange med Faith Hill

Da Chris Martin sidste år besøgte konen Gwyneth Paltrow under optagelserne til filmen "Country Strong", mødte han også sangerinden Faith Hill, hvilket har ført til et samarbejde mellem de to sangskrivere. Det fortæller Hills mand, countrystjernen Tim McGraw, i et interview i showet Chelsea Lately.

Hill medvirker ikke selv i filmen, men hun har indsunget "Give In To Me" til filmens soundtrack. Hun var ligesom Martin på sættet for at besøge sin bedre halvdel, Tim McGraw, som spiller den mandlige hovedrolle i filmen, og eftersom hun er stor Coldplay-fan, faldt hun i snak med den engelske sangskriver.

Ifølge McGraw har de to brugt en del tid sammen på at skrive sange, men det er endnu uvist, hvilken skæbne kollaborationerne får. Hill er lige nu i gang med at indspille sit ottende album sammen med Pearl Jam-produceren Brendan O'Brien, så det er da ikke utænkeligt, at nogle af sangene dukker op i den sammenhæng.

Det er nok mere sandsynligt, end at de skulle finde vej til Coldplays femte album, som forventes at udkomme senere i år, men som endnu ikke er blevet færdiggjort.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA