x

Per Vers udgiver nyt album

Per Vers udgiver nyt album

Per Vers er en af Danmarks bedste freestyle rappere, og nu følger han debutalbummet "Vers 1.0" fra 2005 op med efterfølgeren "Ego". Debutalbummet smed deciderede radiohits som "Black Power" af sig og fik fire stjerner af GAFFAs Christian Grubert og blandt andet følgende ord med på vejen:

"Black Power og City Of Dreams er intelligent rap, når det er bedst, på en bund af fremadstræbende tilbageskuende produktioner."

Om det kommende album også byder på "fremadstræbende tilbageskuende produktion", må du vente til 18. april med at afgøre, men inden da er der andre godter klar fra den tidligere MC Fight Night-vinder.

11/1-2011 klokken præcis 11.11 lanceres der via Per Vers' nye hjemmeside per.tv et specielt 18 numre langt mixtape, der lægges gratis ud online på siden. Mixtapet hedder "Smells like Team Spirit 2"og er 68 minutter langt. Det indeholder udover nye numre også samarbejder med blandt andre Riffelsyndikatet, Annika Aakjær og Aarhus Symfoniorkester, og så er der en speciel optræden fra en af Danmarks mest populære komikere. Frank Hvam viser nemlig nye sider af sig selv og springer på mixtapet ud som spoken word-artist.

Allerede nu kan du smuglytte til mixtapet her, inden det frigives 11. januar. Per Vers har nemlig frigivet nummeret "Lille Konge", der er en fri fortolkning af Massive Attacks "Teardrop" i sammenspil med sangerinden Hannah Schneider. Ligesom Massive Attacks oprindelige version fra 1998 benytter en hjerteslagslignende basrundgang, er Per Vers også blevet i det kropslige. Han har brugt sin egen førstefødtes hjertelyd fra den sidste scanning få timer før fødslen til at skabe beatet, mens han sammen med Schneider selv lægger vokalen.

Per Vers' andet soloalbum "Ego" udkommer 18. april, og du kan downloade singlen "1. januar" allerede nu via per.tv.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA