x

Lykke Li frigiver nyt nummer

Lykke Li frigiver nyt nummer

Lykke Li udgav i 2008 debuten "Youth Novels" og høstede med det samme roser og omtale på det internationale musikmarked.

Det kommende albums førstesingle, "Get Some", blev frigivet i november, og dets hårdtslående rytmer og popvokal spredte sig hurtigt gennem internettet. Nu er andensinglen "I Follow Rivers" lagt til stream via blandt andet stereogum, hvor du også kan finde førstesinglen og den ret flotte video, der er lavet af Johan Söderberg.

"Wounded Rhymes" udkommer 1. marts via Lykke Lis eget selskab LL Records, og at dømme efter andensinglen bliver det igen velproducerede og catchy popsange med fængende beats, man kan forvente sig af en af Sveriges bedste musikalske eksportvarer.

Lykke Li tager på turné fra slut marts, og sangerinden kommer forbi Vega i København 29. april 2011, og der er al grund til at svinge forbi til en dans. Da Lykke Li optrådte på Roskildes Odeon-scene i 2008, var der seks stjerner fra GAFFAs Jeppe Buhl og følgende beskrivelse:

"(...) når denne anmelder skal søge efter adjektiver til at beskrive oplevelsen, kalder på ordet "perfekt". Alt fra de musikalske arrangementer, over fremførelsen til det visuelle indtryk af det herligt aparte sammensatte band fungerede (...)".

Du kan købe billetter til koncerten her.

Nummeret "I Follow Rivers" fra det kommende album kan streames her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA