x

Joe & Honey på Ideal Bar

Joe & Honey på Ideal Bar

Mademoistella & Cille er navnet på Vegas gratis torsdagsklub, der vil byde på masser af musik i Vegas Ideal Bar. Første arrangement i 2011 løber af stablen d. 13. januar kl. 21:00, hvor Joe & Honey sørger for det musikalske indspark, sammen med dj-duoerne The Immigrants og Bloody Cunts.

Joe & Honey (billedet) er en dansk indiepop-duo bestående af sangerinden Iben Foss og multi-instrumentalisten Nikolaj Kirk. Duoen gjorde sig for alvor bemærkede da de spillede til Spot Festival i 2008. Den semi-psykedeliske surfpop-duo er netop nu ude med deres selvproducerede debut-ep "Heart Beast", som udkom d. 10. januar. Gruppen beskriver selv ep'en som:

"En lo-fi pop-skæring indspillet med en 70'er Hammond-trommemaskine, et par primitive studiemikrofoner, en døende computer og en gammeldags båndoptager".

Hør Joe & Honey via Myspace, hvor du også kan se gruppens selvproducerede musikvideo.

Samme aften vil det yderligere være muligt at opleve The Immigrants, som denne gang danner fælles trop med duoen Bloody Cunts til et særligt dj-sæt.

The Immigrants er en svensk rock'n'roll dj-duo bosat i københavn, som består af medlemmerne Nina Birgitte Castenskiold og Kevin Curran. Denne aften vil de sammen med den københavnske dj-duo Bloody Cunts levere et dj-sæt med masser af surf, garage, rock'n'roll og hillbilly.

Joe & Honey kan opleves sammen med The Immigrants og Bloody Cunts på Ideal Bar d. 13. januar kl. 21:00. Arrangementet er gratis.

Læs mere om arrangementet her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA