x

Oh Land udsætter koncert

Oh Land udsætter koncert

Der var planlagt en koncert i DR's Koncerthus 17. marts med Oh Land og DR UnderholdningsOrkestret, men den bliver i første omgang ikke til noget. Man har nemlig besluttet at udskyde den til april 2012, da der ikke er tid nok til at få sammensat koncerten, så den lever op til ambitionsniveauet.

Om beslutningen siger Karl Bjerre Skibsted, producent i DR UnderholdningsOrkestret:

"Nanna og jeg har hele vejen igennem været ekstremt ambitiøse omkring koncerten, og hvis vi skal nå dertil, hvor vi gerne vil være, har vi brug for god tid i perioden op til koncerten. Og den tid er ikke til rådighed nu. Derfor har vi sammen besluttet at udsætte koncerten til april 2012. Jeg kan dog allerede afsløre, at sådan som det ser ud lige nu, bliver det fedt - rigtig fedt".

I pressemeddelelsen fra DR siger Nanna "Oh Land" Øland om aflysningen:

"Jeg har glædet mig rigtig meget og er ærgerlig over at udsætte koncerten, men jeg ønsker at lave så godt et resultat som muligt, og omstændighederne har desværre ikke været de helt rigtige til den fordybelse det kræver, bl.a. fordi jeg har skullet færdiggøre mit album samtidig. Jeg glæder mig utroligt meget til at lave koncerten i 2012 og håber meget at se alle jer, der har købt billetter!".

Der er dog allerede fundet en ny dato til koncerten med Oh Land og DR UnderholdningsOrkestret, og den nye koncert finder sted 20. april 2012 kl. 20 i Koncerthuset, Koncertsalen.

Billetkøberne kan bytte deres billet til den nye koncert eller få pengene refunderet ved henvendelse til BILLETnet eller Koncerthusets Kundecenter.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA